Maar er komt een moment waarop je met je behaalde brevet(ten) meer wilt gaan doen, Nederland en de wereld verkennen onderwater. Dit kan natuurlijk in je eentje, maar voor duiken moet je minstens met z’n tweeën zijn, bovendien waarom niet gebruik maken van een gigantische hoeveelheid ervaring en kennis in het duiken en samen met een aantal clubgenoten wekelijks met duiken bezig zijn.

Dit is waar Duikteam De Dolphijn zich sterk voor maakt, alles wat je na het behalen van je brevet maar kunt bedenken op duikgebied. Maandelijks worden er gratis evenementen naar verder gelegen interessante duikstekken georganiseerd, wekelijks duiken in nabij gelegen gebieden, 1 á 2 maal per jaar bootduiken in Nederland. Voorts gratis trainingsmogelijkheden in ons eigen zwembad, het vullen van je duikfles, het elke vrijdag welkom zijn in ons clubgebouw en natuurlijk het ontvangen van ons clubbulletin. Ook maak je gratis gebruik van alle tips en kennis van de meer ervaren leden van de vereniging.

Kortom, als je na je opleiding actief wilt blijven met duiken, is een lidmaatschap van Duikteam De Dolphijn een must. Kom eens kijken in ons clubgebouw of vraag je instructeur naar zijn mening of ervaring over het duikteam, zeker weten dat zij je ons van harte zullen aanbevelen.

Adres clubgebouw: Genieweg 4 D-10, Assendelft. De ingang van ons clubgebouw is tussen de huisnummers 4 en 6. Van 20.00 uur tot 23.00 uur. ( elke vrijdagavond )

Voor meer informatie kunt u de volgende personen bellen:

Voorzitter: Ron Collewijn tel: 075 62870507
Secretaris: Leonard Smiet tel: 075 6428513