2011

2 en 3 februari 2013

Alle duiktrends op Duikvaker!

De nieuwste duikmaterialen, net ontdekte duikbestemmingen en de leukste opleidingen… je vindt ze op 2 en 3 februari op Duikvaker in Houten!

De duikwereld verzamelt zich! Op 2 en 3 februari vind je alles en iedereen op het gebied van de duiksport op Duikvaker, de jaarlijkse beurs voor iedereen die van duiken en snorkelen houdt! Drie hallen met de nieuwste duikmaterialen, de laatste trends in duikreizen, gezellige én professionele duikscholen, echte duiklanden, foto- en filmpresentaties én een groot waterbassin. De plek waar jij als duiker én als niet-duiker inspiratie opdoet voor een nieuw jaar onder water!

Duikfabrikanten presenteren hun nieuwste producten waarmee duiken nog leuker wordt. In het warme waterbassin kun je een selectie van deze duikmaterialen direct live testen! Gespecialiseerde reisbureaus maken je enthousiast over hun nieuwe (en bestaande) duikbestemmingen in alle hoeken van de wereld – van vrieskoud tot tropisch warm. En bij de foto- en videopresentaties waan je je in de mooie wereld onder water.

En neem je niet-duikende familieleden en vrienden mee: zij kunnen gratis een proefduik maken in het waterbassin met helder, warm water. Wedden dat je er een buddy bij hebt!?!

Duikmaterialen, duikreizen, opleidingen voor recreatief en technisch duiken, gadgets, camera’s, duikbestemmingen, duikclubs, je vindt het allemaal op Duikvaker – het middelpunt van de duiksport!

In duiksferen
Op de website van Duikvaker - www.duikvaker.nl – kun je alvast in de stemming komen. Je vindt er alle informatie over Duikvaker en de deelnemers, én je kunt je aanmelden voor de gratis proefduik.

Duikvaker 2013 vindt plaats in Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten (langs de A27). De beurs is geopend op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 3 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Op Duikvaker wordt ook verkocht.
De toegangsprijs is 10 euro en kinderen tot 12 jaar gratis toegang. Parkeren is gratis.

23 maart 2013 Kinderduikfeest met 6 personen
Zwembad data 2012-2013:
  • 23-03-2013
  • 30-03-2013

Het zwembad is op bovenstaande data beschiikbaar van 17:00 tot 18:00.

Algemeen

De binnenactiviteiten vinden plaats in het clubhuis tenzij anders vermeldt.
Als er een kinderduikfestijn is in het zwembad op zaterdag, dan vervalt het reguliere programma.
* Omdat Noordzee activiteiten i.v.m. het weer niet te plannen zijn kan dit evenement ook plaats vinden op een andere zaterdag of zondag in het voorjaar.